تیپ شش:وفادار
تیپ متعهد، امنیت مدار: جذاب و گیرا، مسئول، مضطرب و بدگمان
خصوصیات همگانی: افراد تیپ ۶ وفادار استوار سختکوش سازمان دهنده اینیاگرام تیزبین و وظیفهشناس ارزیاب با پشتکار مهتاد مضطرب راست پندار و شکاک محافظهکار و آزادیخواه هستند.
تضاد ها و تعت: افراد تیپ ۶ وفادار از طریق بدبینی حالت دفاعی داشتن طفره رفتن منفیبافی نگرانی بدگمانی واکنش گرایی سوءظن و سرزنش کردن دچار تعارض و تضاد می شوند
در بهترین حالت : افراد تیپ ۶ وفادار در این حالت شجاع و دلیر همکاری کننده و یاری رسان منضبط استوار امین معتقد خود بیانگر بامزه و شوخ و با محبت و عاطفه هستند
تشخیص تیپ شش
تیپ ۶ و فادار مصادیق آرزو برای ایجاد یک محیط امن و با ثبات برای شراکت در کار و تولید به کمک دیگران نیز کسب و آمادگی لازم برای مواجهه با فراز و نشیبهای زندگی است افراد تیپ ۶ دقیق منظم و با پشتکار هستند آنها به جزئیات میپردازند و استعداد خوبی برای دیدن مشکلات بالقوه و حل و فصل آن قبل از اینکه دیر شود و یا اوضاع از دستشان خارج شود دارند. آنها منابع و امکانات را ساماندهی میکنند تکالیف و کارها را در اولویت قرار می دهند و طرح ها برنامه ها را تا آخر ادامه می دهند این دسته از افراد وما افراد گروه مدار نیستند اما دوست دارم به جای تعلق داشته باشند زیرمجموعه که از خودشان بزرگتر باشد آنها از خدمت رسانی لذت می برند و واقعاً میخواهند با جهان اطراف خود تشریک مساعی داشته باشند این افراد با خود استقامت مسئولیت و کار سخت به همراه میآورند که خود را موظف می داند که کارهای مربوطه را به بهترین نحو ممکن انجام دهند دیدگاه آنها نسبت به دیگران اینگونه است به خاطر تو اینجا هستم می توانید روی من حساب کنی.
منبع :
درباره این سایت